Remote Usability Videos

Exakt vad tänker egentligen slutanvändaren om en specifik digital produkt? Och hur används produkten? Med Testbirds Remote Usability Videos får du en detaljerad inblick i hur användarna tänker. Varje steg filmas medan testarna berättar hur de upplever produkten. Med andra ord – användarupplevelse på riktigt.

Utmaningen: En till synes enkel meny – men håller användarna med?

Dagens företag lägger ofta stort fokus på att de digitala produkter de utvecklar ska vara tydliga och användarvänliga. Men inte helt sällan saknar företagen förståelse för vad användaren faktiskt förväntar sig. Det är lätt att bli hemmablind som utvecklare, framförallt när det handlar om komplexa applikationer. Något som i konceptskissen verkar vara en bra och logisk navigering, kanske i slutändan resulterar i stor frustration för kunderna. Därför behövs många gånger externa ögon, för även de mest briljanta funktionerna blir värdelösa om de är svåra att använda.

Lösningen: Se din produkt genom dina användares ögon!

Om du som kund vill ha detaljerad kunskap om vad dina slutanvändare tycker och tänker, kan Remote Usability Videos vara lösningen. Under en videoinspelning uppmuntras testarna att ”tänka högt” och utvärdera din produkt. De berättar om varje steg de tar i flödet och de reflektioner som uppkommer. Detta är inte bara ett sätt att få reda på vad användarna tycker om din produkt, men också hur snabbt de hittar till den viktigaste funktionerna. Inför testet väljer vi ut en testgrupp som matchar demografin i din målgrupp. I vår crowd finns över 250 000 testare, vilket gör det flexibelt för oss att hitta personer som motsvarar dina faktiska slutanvändare

Remote Usability Videos – Detta erbjuder vi

  • Över 250 000 registrerade testare i 193 länder
  • Välj bland en mängd demografiska kriterier för att matcha din målgrupp
  • Inga testlabb – våra crowdtestare använder din produkt under riktiga förhållanden
  • Opartisk feedback från din målgrupp
  • Livetracking av hela testprocessen på vår plattform Nest
  • Erfarna projektledare hjälper dig och ger dig rekommendationer efter avslutat test

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Hur kan det se ut i praktiken?

En spelutvecklare vill undersöka användbarheten i sitt senaste strategispel. Med Testbirds hjälp sätts ett antal testscenarion upp som testarna genomför medan de spelar det nya spelet. En grupp om 20 testare från olika europeiska länder deltar i testet. Gruppen innehåller en jämn blandning av både professionella och oerfarna testare. Efter avslutat test får kunden oklippta versioner av videosekvenserna samt överskådlig data från testpanelen.

The Nest

Testa appar, webbplatser och Internet of Things med innovativa teknologier!

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare