Remote Interviews

Vill du följa och kommunicera med dina användare samtidigt som de testar i realtid? Med Testbirds Remote Interviews får du full insyn i vad dina slutanvändare faktiskt tycker och tänker.

Utmaningen: Hur vet jag vad mina slutanvändare har för behov och önskemål?

Nuförtiden ser de allra flesta värdet av att utföra Användbarhets- och UX-tester. För att säkerställa tillförlitligheten är det viktigt att testpersonerna representerar produktens slutanvändare. Medan det i vissa fall är enkätbaserade undersökningar som ger bäst resultat, krävs det ibland en mer direkt form av kommunikation med testaren. Hur vore det att kunna säkerställa att testerna utförs av dina egna slutanvändare och samtidigt få omedelbar feedback under testprocessen?

Lösningen: Följ och kommunicera med testare i realtid!

Med en crowd på över 300.000 testare, uppdelade på 65 demografiska val, ger Testbirds dig tillgång till omfattande och noggrann testing – direkt av dina slutanvändare! Remote Interviews ger dig djupare insyn i användarens behov och ger dig kontroll över hela testprocessen genom direkt kommunikation och närvaro.

Under ett konferenssamtal får du följa användartestet i realtid. Upplägg och genomförande av intervju kan antingen hanteras av dig själv eller av någon av Testbirds experter, beroende på dina individuella behov. Med denna metod kan du dessutom styra och förändra testprocessen och testmanuskriptet baserat på användarens synpunkter samtidigt som testet sker. Ta dina Usability- och UX-tester till nästa nivå med Testbirds Remote Interviews.

Remote Interviews – Detta erbjuder vi

  • Över 300 000 registrerade testare från hela världen
  • Målgruppsspecifik segmentering av testare baserade på 65 olika demografier
  • Enkel, direkt och omedelbar kommunikation med testare
  • Guida och omdirigera testare i realtid för att få detaljerad feedback om användvänligheten
  • Fullständig flexibilitet i fråga om testmanuskript
  • Support från erfarna UX-konsulter genom hela projektet

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Hur fungerar det i praktiken?

En stor online-återförsäljare vill lära sig mer om användarvänligheten av deras hemsida. Då företaget arbetar agilt med korta sprintar, behöver de omedelbar och kontinuerlig feedback. Med Testbirds hjälp tas en testdesign fram. I den finns flera användarfall som guidar den utvalda användarmålgruppen genom hela testprocessen. Tillsammans med en erfaren UX-konsult, får en representant från företaget överblicka testet och kommunicera med testaren i ett konferenssamtal. Detta ger omedelbar feedback om användarvänligheten samt möjlighet att styra testaren i realtid. Efter att testprocessen är klar får företaget en inspelning av testtillfället. Dessa resultat kan sedan användas och vara en bas för arbetet i kommande sprint.

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare