Project Consulting

Behöver du tips och råd om hur du kan kvalitetssäkra din digitala produkt? Vi hjälper dig med din teststrategi och är med dig under alla faser i utvecklingsprocessen.

Utmaningen: Att välja rätt typ av teststrategi

En väldefinierad teststrategi är en avgörande faktor för att lyckas med digitala produkter. Denna bör anpassas till interna processer och innefatta alla de möjligheter som dagens testmetoder erbjuder – såväl manuella som automatiska. Men för att ta fram en bra teststrategi krävs ofta erfarenhet och tillgång till lämpliga resurser.

Lösningen: Personlig rådgivning genom hela utvecklingsprocessen

Från erfarenhet av flera hundra kundprojekt känner vi till de utmaningar kan uppkomma vid test av appar, webbsidor och Internet of Things-applikationer. Vi hjälper dig gärna inför utveckling eller lansering av en digital produkt. Genom regelbundna möten står våra inhouse-konsulter alltid till ditt förfogande med support och personlig rådgivning. Våra tjänster sträcker sig från komplett testkonsultering som ger dig kunskap kring utveckling av projekt, val av testtyp och testdesign till projektkoordinering, kommunikation och mätning av resultat.

Detta erbjuder vi

  • Mångårig erfarenhet av crowdtesting och testautomatisering i både klassiska och agila utvecklingsmiljöer
  • Teststrategier och integrering av tester i utvecklingsprocessen
  • Tidig feedback på dina testprojekt i varje utvecklingsfas
  • Direkt rådgivning från erfarna inhouse-konsulter
  • Välkända kunder från många olika branscher

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Deutsche Telekom och Testbirds

Deutsche Telekom planerade en lansering av en ny version av TV-produkten Entertain. Utmaningen var att skapa en modern plattform för video och livestreams. Produkten riktade sig till en äldre målgrupp, som spenderar mycket tid framför linjär TV, samt till en yngre målgrupp som streamar material via smartphones och surfplattor. För att nå de båda sågs ett behov av ett TV-orienterat community, som kunde testa produkten genom hela utvecklingsarbetet och följa processen under verkliga förhållanden.

Testbirds utvecklade ett testkoncept och konsulterade Telekom om urvalet av testare, användarfall och testomfattning. Dessutom gav Testbirds support och feedback om hur testdesignen kunde optimeras under hela utvecklingsprocessen.

 

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare