Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Services>Testbirds Exclusives>On Premises

MyNEST – On Premises och SaaS

Behöver du ett flexibelt verktyg för att genomföra testning på ett strukturerat och effektivt sätt? Vår plattform är också tillgänglig som whitelabel-lösning med din grafiska profil. Både underhåll och uppdateringar ingår!

Utmaningen: Hur kan jag optimera den interna testningen?

Mjukvarutestning kan ibland vara både krångligt och tidskrävande, där många utvecklare ofta står inför dessa utmaningar:

 • Stor tidsåtgång för underhåll
 • Teknologier utan flexibilitet
 • Stora brister i de SaaS-lösningar som finns
 • Ingen integration mellan system
 • Inkonsekvent testprocess

Lösningen: Gör vår plattform till din plattform!

Som ledande leverantör av crowd- och molnbaserade lösningar för testning har vi förpackat hela vår Testing 4.0-expertis i en helt egenutvecklad plattform. Efter stor efterfrågan från våra kunder valde vi att göra den tillgänglig för dem att använda i helt egen regi. Vi kallar det MyNEST. Här finns alla funktionaliteter för att du ska kunna skräddarsy dina egna testlösningar. Varför inte inkludera dina medarbetare i testet eller använda TestChameleon™ för automatiserade tester på virtuella maskiner? Allt detta i ett gränssnitt som har ditt företags grafiska profil och känns bekant.

Våra erfarna projektledare och utvecklare lär dig hur du använder plattformen. Har du använt ett annat verktyg tidigare hjälper vi dig att importera eventuell användardata, allt för att du ska kunna komma igång så snart som möjligt!

Detta erbjuder vi:

 • Testplattform med ditt företags grafiska profil
 • Samtliga crowd- och molntjänster tillgängliga från en och samma plats
 • Olika prisalternativ – tillgänglig både som licens och abonnemang
 • Kontinuerliga förbättringar, uppdateringar och underhåll
 • Omfattande träning. Efteråt kommer du vara en fena på MyNEST!
 • Överföring av användardata

Hur kan det se ut i praktiken?

I flera år har en av Europas största teleoperatörer använt en webbtjänst för att testa alphareleaser. Kostnaden är emellertid väldigt hög, det tar lång tid att sätta upp varje test och det finns inte tillräckligt med interna resurser. Plattformens olika testmetoder och system är dessutom begränsade vilket negativt påverkar möjligheterna att hantera den inkommande feedbacken från de faktiska användarna.

Kunden väljer därför i stället Testbirds plattform på grund av den höga flexibiliteten samt att all data lagras på servrar i Europa. De nya testerna kunde påbörjas inom bara några veckor!

 

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra
kvaliteten på dina digitala produkter!

 Kontakta oss

 

 

Kontakta oss för mer information och en personlig konsultation om möjligheterna med MyNEST!

 

Kontakta oss 

 

Våra tjänster

Kontakta oss

Callback request (optional)

* Required Fields