End-to-End-test

Online/offline: Gränsen mellan den digitala och fysiska världen blir allt mer utsuddad. Med hjälp av vår crowd kan du testa hur digitala tjänster och produkter fungerar när de används under riktiga förhållanden.

Utmaningen: Digital mjukvara som fungerar sömlöst i vardagen

Samåkning, smarta kylskåp och mobilbiljetter – digitaliseringen har redan etablerat sig i vardagslivet. Online och offline är inte längre två helt separata världar, med dagens appar som smälter samman den virtuella världen med den verkliga. Därför räcker det idag inte alltid att endast testa själva mjukvaran. Idag bör du se över hela flödet och undersöka samverkan mellan olika gränssnitt.

Lösningen: Testa under verkliga förhållanden med vår crowd!

Oavsett om det är hemma, på tunnelbanan eller på shoppinggatan – våra crowdtestare finns överallt där din app förväntas användas. Under verkliga förhållanden testar de funktionaliteteten och användarvänligheten. Testarna utför flera steg för att säkerställa att hela användarupplevelsen fungerar som den ska, från början till slut. Detta kan innebära att besöka en butik och sedan med hjälpa av appen betygsätta personalens bemötande, eller testa komplexa funktioner i nya smarta bilar.

Detta erbjuder vi

  • Testa under verkliga förhållanden – inga labbmiljöer
  • Specifika målgrupper som motsvarar framtida användare
  • Applicerbart i flera olika stadier av utvecklingen
  • Erfarna projektledare som ger dig rekommendationer på fortsatt optimering efter avslutat test
  • Tidseffektivt. Leverans av produktprover till testare hanteras av Testbirds

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

End-to-End-test i praktiken

Fungerar babymonitorns iPhone-app tillräckligt bra för att övertyga kunderna? En av världens största elektroniktillverkare gjorde ett End-to-End-test med vår crowd. Babymonitorn användes över 4 veckor av 50 föräldrar och deras barn, alla under två år. Testarna dokumenterade sina erfarenheter dagligen i en dagbok.

Det avslutade testet kompletterades med att föräldarna fick fylla i ett frågeformulär. Med hjälp av testarnas feedback kunde elektroniktillverkaren optimera produkten och fick så småningom en lyckad lansering!

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare