BugAbility™

Vår exklusiva ”allt-i-ett”-service, där vi testar funktionaliteten i din app, samtidigt som vår crowd ger dig värdefull feedback om appens användarvänlighet!

Utmaningen: Är kvaliteten på min app tillräckligt bra?

Är det enkelt för mina kunder att hitta vad de söker? Fungerar inloggningsfunktionen som den ska på alla Android-enheter? Fungerar interaktionen mellan gränssnittet i IoT-appen och själva produkten som det var tänkt? Utveckling av mjukvara för med sig en hel del utmaningar och dagens användare har höga förväntningar på såväl funktioner som upplevelse.

Med begränsade resurser, korta deadlines och ett oerhört fragmenterat landskap av olika enheter är det svårt att säkerställa kvaliteten på en mjukvara eller app. Inte minst blir utvecklare lätt hemmablinda under arbetet på den egna produkten och kanske har ett annorlunda användarbeteende än den faktiska slutkunden.

Lösningen: Vår crowd gör jobbet åt dig

Med hjälp av vår crowd kan du säkerställa att din produkt fungerar felfritt oavsett land, uppkoppling, enhet, operativsystem och operatör. Med vår BugAbility™-service erbjuder vi dig det bästa av två världar. Funktionalitetstest kompletteras med feedback på användarvänligheten. Våra crowdtestare hittar buggar och brister även i de mest avlägsna delarna av din produkt. Med över 300 000 testare i vår crowd kan vi hitta personer som motsvarar dina målgruppskriterier och på så sätt får du värdefull feedback från framtida potentiella kunder.

BugAbility™ är ofta mest effektivt som en sista kvalitetskontroll innan produkten går live. Självklart är det möjligt att kombinera denna tjänst med våra andra tjänster, exempelvis End-to-End-test eller lokaliseringstest.

Detta erbjuder vi

  • ”Allt-i-ett”-service – endast hos Testbirds
  • Funktionalitetstest med feedback på användarvänlighet
  • Testen görs under riktiga förutsättningar – inga labbtest
  • Över 65 demografiska kriterier att välja mellan för specifika målgruppsurval
  • Individuell testdesign
  • Erfarna projektledare som följer dig genom hela projektet

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

ANWB och Testbirds

Holländska ANWB kontaktade oss för att hjälpa dem testa funktionaliteten och användarvänligheten på deras mobilsajt. De ville ta reda på hur väl navigeringen fungerade på sajten. 25 holländska testare med iOS- och Android-enheter bidrog till resultatet, där det totalt hittades 45 buggar, varav 15 var kritiska och behövdes åtgärdas omgående. Med feedback från våra crowdtestare och vår projektledare kunde ANWB optimera mobilsajten och vid lansering fick den betyget 9.2 på en 10-gradig skala.

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare