Testbirds Exclusives

Vill du låta dina medarbetare testa appen innan den släpps? Eller kanske låta nya ögon ta en titt på företagets webbplats i jakt på buggar och bättre användarvänlighet? Testbirds Exclusives och våra speciellt utformade tjänster för att optimera din mjukvara gör det enkelt för dig.

Med Testbirds Exclusives har vi testlösningen för dig

Vi strävar alltid efter att utveckla innovativa lösningar och teknologier för våra kunder. Vi arbetar löpande för att förbättra våra tjänster och rättfärdiga vårt rykte som pionjärer inom testning. De senaste åren har vi presenterat en rad crowd- och molntjänster inom testning – tjänster som du bara hittar hos Testbirds.

Från utbildning till End-to-End-tester

Oavsett om du behöver support med att utbilda dina medarbetare, vill testa komplexa IoT-produkter eller distribuera betaversionen av din app till en kund så kan Testbirds vägleda dig. Våra duktiga projektledare matchar vårt tjänsteutbud med dina behov för att nå maximal flexibilitet och effektivitet i din produkttestning. Lär dig mer om Testbirds Exclusives och hur vi kan skapa nya möjligheter för dina affärer.

Testbirds Exclusives

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare