Tilläggstjänster

Vi erbjuder en rad tilläggstjänster som du enkelt kan komplettera med kvalitetssäkring.

Re-Test

Ta reda på om buggarna har blivit åtgärdade

Testa, åtgärda fel och testa igen. Kvalitetssäkring av mjukvara är en flerstegsprocess. Vår crowd undersöker om buggarna som du hittade under den explorativa eller strukturerade testningen har åtgärdats. Du kan även använda TestChameleon™ för att genomföra automatiserade tester, som ser till att åtgärdade buggar inte uppstår igen.

Bug Approval

Genomför systematiska tester och säkerställ huruvida en bugg förekommer på en specifik enhet – eller flera olika

Buggar och brister som hittades på en Samsung Galaxy S4 med Android 4.4.2, förekommer kanske inte på en Google Nexus med Android 5.0. Detsamma gäller för olika webbläsare och operativsystem. Med vår tilläggstjänst Bug Approval kan buggar och fel verifieras på alla deltagande enheter i testet. Vår crowd söker efter felet på sina egna enheter för att reproducera och rapportera om felet förekommer eller inte. Du får därefter en detaljerad lista över de enheter och operativsystem där felet återfanns.

Bring-Your-Own-Crowd™

Inkludera dina medarbetare i testningen!

Bring-Your-Own-Crowd™ är vår speciellt utformade tjänst för bolag som vill inkludera sina egna anställda i testningen. En anledning till detta kan vara att applikationerna som ska testas innehåller känslig information som inte får delas externt. Du har naturligtvis möjligheten att inkludera testare från vår crowd – en bra mix ger ofta bra resultat. Läs mer om BYOC under Testbirds Exclusives.

VPN och fjärråtkomst

Vår lösning för en krypterad åtkomst till dina testobjekt

Är din testmiljö inte är direkttillgänglig via Internet? Eller har ditt företag interna policies som säger att du måste utföra tester på företagets servrar? Behöver du en krypterad uppkoppling till ditt system? Inga problem! Via vår egentuvecklade plattform TestChameleon ™  kan vi förse dig med krypterad uppkoppling samt åtkomst till våra testare – antingen med IP Whitelisting eller IpsecTunnel.

Du har hela tiden full kontroll över åtkomsträttigheterna. Konfigurationen är enkel via API eller webbgränssnitt och du kommer smidigt kunna dela testprodukten, som ligger lokalt på dina servrar, med våra crowdtesters.

Private-Secure-Crowd

Vi genomför alltid våra tester enligt ditt företags säkerhetsföreskrifter

På Testbirds sätter vi säkerheten först. Alla våra testare måste godkänna våra villkor som förbinder dem till sekretess och det är endast din testgrupp som kan se information om det specifika testet. Du som kund har alltid möjligheten att låta testarna skriva under en separat NDA, samt kräva att de verifierar sin identitet online via Bank-ID.

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare