Juridisk information

Allmän information

Bolag:
Testbirds GmbH
Radlkoferstrasse 2
81373 München

Distriktsdomstol: München
Registreringsnummer: HRB 199376
VAT-ID: DE283970887

Firmatecknare:
Philipp Benkler, Georg Hansbauer

Kontakt:
Phone: +49 89 856 3335 0
E-Mail: kontakt@testbirds.de
München, Tyskland

Innehållsansvariga:
Philipp Benkler, Georg Hansbauer, Markus Steinhauser

Användarvillkor

Ansvarsbegränsning

Innehållet på denna webbplats har skapats med största omsorg och i god tro. Leverantören kan emellertid inte garantera giltigheten, fullständigheten eller aktualiteten för det tillhandahållna innehållet. Innehåll som undertecknas av namn uttrycker respektive författares individuella åsikt, som kan skilja sig från leverantörens. Om du hittar något felaktigt eller problematiskt innehåll på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Externa länkar

Den här webbplatsen innehåller länkar till tredje parts webbplats (”externa länkar”). Ansvaret för dessa webbplatser hålls av dess ägare. Leverantören av denna webbplats har ingen inverkan på den externa webbplatsens nuvarande eller framtida utformning eller innehåll på dessa webbplatser. Därför tar vi inget ansvar för innehåll på tredje parts webbplatser.

Upphovsrätt och relaterade rättigheter

Det publicerade innehållet på den här webbplatsen är skyddat av upphovsrätten och Förbundsrepubliken Tysklands närstående rättigheter. Användning som inte är tillåten enligt de tidigare angivna lagarna kräver skriftligt samtycke från leverantören eller respektive rättighetsinnehavare. Detta gäller särskilt reproduktion, redigering, översättning, lagring, bearbetning av innehåll i databaser eller andra elektroniska media och system. Att dela denna webbplats eller delar av den i externa kanaler är endast tillåtet efter skriftligt samtycke.

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact