Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Företag>Press

 

Pressinformation

Välkommen till Testbirds pressavdelning

Testbirds – den korta versionen

Företaget grundades 2011 i München och har sedan dess varit pionjärern inom innovativa lösningar för mjukvarutestning. Vi kallar det Testing 4.0. Vi förlitar oss på vår Crowd som finns i Internet-communityn, samt de senaste molntjänsterna. Vi har format termen crowdtesting och etablerat det som en metod för mjukvarutestning, såväl i Tyskland som internationellt. I dag har vi över 200 000 registrerade testare i 193 länder, som genom vår plattform testar webbplatser, appar, wearables eller spel under verkliga förhållanden. Som experter på området kvalitetssäkring och användarvändarvänlighet hjälper våra erfarna projektledare kunderna att förbättra kvaliteten på deras mjukvara. Med TestChameleon™ har vi utvecklat en unik lösning för att genomföra manuell och automatiserad mjukvarutestning på virtuella datorer och enheter.

Vår värld sträcker sig emellertid bortom mjukvarutestning. Som en av de ledande crowdsourcing-aktörerna i Europa vill vi vara en förebild och göra crowdworking, som ny form av anställning, till en win-win för alla parter. Vi förespråkar rättvisa arbetsförhållanden och har därför tagit fram en Code of Conduct, som innehåller riktlinjer för bättre och mer gynsamma arbetsvillkor i branschen.

Har du frågor om crowdworking? Vill du komma i kontakt med experter som kan svara på dina frågor om mjukvarutestning, appar, Internet of Things och användbarhet? Hör av dig till oss!

 

Publikationer

Se några exempel på när media har skrivit om Testbirds.

Läs mer

 

Pressreleaser

Här hittar du våra pressreleaser. För det allra senaste, besök Testbirds blogg.

Läs mer

 

Downloads

Företagsprofil, vision, whitepapers, print- och bildmaterial – i vår nedladdningssektion hittar du allt du behöver. Saknar du någonting? Hör av dig!

Läs mer

Kontakta oss

Callback request (optional)

* Required Fields