Vår vision

Kvalitet – vårt huvudfokus och vårt mål

Visste du att statistik visar att en av fyra appar endast öppnas en gång? Om appen inte omedelbart övertygar med hög användarvänlighet och buggfri upplevelse, så finns oftast ett bättre alternativ endast några klick bort. Det är en tuff match att få exponering i de olika appbutikerna och i slutändan är det endast ett urval appar som faktiskt lyckas. Samma gäller webbplatser, ehandlare och inte minst för de smarta enheter som i dag finns i många hem.

För att optimera mjukvarans användbarhet och funktionalitet, samt locka nya kunder, är omfattande och noggrann testning av en produkt extremt viktigt. I synnerhet innan lansering. Med lång erfarenhet av olika testlösningar hjälper vi dig att uppfylla dina kunders förväntningar.

Innovativa teknologier – Håll takt med marknaden

“Testing Reality – Real Users. Real Devices. Real Time” – Med detta måtto som vår ledstjärna arbetar vi intensivt för att förbättra våra kunders digitala produkter. Vi var ett av de första bolagen i världen att sprida ordet crowdtesting och som resultat har vi lyckats etablera det som en helt ny metod för testning av mjukvara. Men som perfektionister är vi fortfarande inte nöjda. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och att ligga lågt är inget vi är bekanta med.

När en kund kommer till oss med ett problem ser vi till att hitta en lämplig lösning – även om den lösningen behöver utvecklas from scratch. Vår egenutvecklade TestChameleon™ är ett färskt exempel på ett sådant scenario. Detta gör oss otvivelaktigt till pionjärer inom crowd- och molnbaserad testning.

Skräddarsydda lösningar som passar alla behov

Varje kund och varje produkt är annorlunda. Därför arbetar vi aldrig enligt ”One size fits all”. Tillsammans hittar vi ett tillvägagångssätt som passar ditt specifika uppdrag. Oavsett om det är ett användbarhetstest, card sorting, prestandatestning eller jakt efter eventuella buggar, så tar vi fram ett Testing 4.0-koncept just för dig.

Med vår breda serviceportfolio kan vi sätta ihop en passande lösning som stämmer överens med din utvecklingscykel och dina finansiella förutsättningar. Du kan ta hand om testningen helt själv eller låta våra experter göra jobbet. Våra medarbetare är lika internationella som vår Crowd, därför har vi möjlighet att förse dig med en kontaktperson med stenkoll på just din marknad och målgrupp.

 

Detta är Testbirds

  • Skräddarsydda lösningar för alla testbehov
  • Unik serviceportfölj: Med molntjänster och Testbirds Crowd
  • 300 000 registrerade testare över hela världen
  • Certifierade expterter och opartiska slutanvändare
  • Manuell och automatiserad testning
  • Rådgivning från Testbirds vassa projektledare
  • Ad hoc-rapportering – snabbt och smidigt!
  • Utmärkt kundnöjdhet (9.2 av 10)

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact