Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Företag>Om oss>Team

 

Testbirds team

Testbirds grundare

founders-Markus-SE

Markus

Markus misslyckas grovt med att göra sig av med sin hemdialekt. Han ansvarar för all intern och extern kommunikation på Testbirds samt community management av Testbirds crowd.

founders-Georg-SE

Georg

Under helgerna tar Georg sin oldtimer på en tur genom Europa. På Testbirds ansvarar han för finanserna samt utveckling av Testbirds tjänster.

Founders-Philipp-SE

Philipp

Philipp är ansvarig för Testbirds internationalisering och försäljning. För honom betyder användarvänlighet att hans mamma kan använda en app utan problem.

Projektledning

pm-team-Franzi-SE

Franzi

Franzi är en klassisk planerare. Oavsett om det handlar om planera resor, morgonrutiner eller alla de olika projekt som landar hos Testbirds.

pm-team-Daan-SE

Daan

På Testbirds tar Daan hand om projekten som landar på den Holländska marknaden.

pm-team-David-SE

David

Tillsammans med våra kunder ger sig David ut på buggjakt. För David, liksom för alla andra med en passion för kodning, teknik och mjukvaruutveckling är buggar de naturliga fienderna.

pm-team-Frida-SE

Frida

Frida är en svensk fågel som flög till München och landade mitt bland Testbirds projektledare. Eftersom hon kommer från Sverige är Münchens väder väldigt uppskattat. Frida gillar djur - alla djur förutom buggar!

pm-team-Gabi-SE

Gabi

Tillsammans med vår crowd och en härlig Bayersk attityd undersöker Gabi användbarhet och funktionalitet på webbplatser och appar. Hon är även ett stort fan av fitness, nyttig mat och.. kladdkaka.

pm-team-Adrian-SE

Adrian

De buggar Adrian retar sig mest på är de som uppträder på de appar/webbplatser han använder på sin fritid, när han utomhussportar.

pm team-carina-h-SE

Carina

På sin fritid jagar Carina den perfekta vågen. Som project manager på Testbirds jagar hon buggar och det bästa sättet att optimera användbarheten för våra kunders produkter.

pm team-arno vdb-SE

Arno

"When you play, play hard; when you work, don’t play at all." This quote describes Arno, one of Testbirds’ project managers based in Amsterdam.

pm team-tamara s-SE

Tamara

From Bavaria to Down Under Tamara rocks all music festivals and concerts. In project management, she searches for the best performance for the costumer.

pm team-louis w-SE

Louis

Rumored as a leading food critic, dancer & comedian Louis heads up our Project Management team from the heart of the UK. Okay, maybe only the PM part is true.

pm team-chinasa g-SE

Chinasa

As the real-life Batman of Appville, Chinasa simply won’t let any bugs, malfunctions, or usability villains get away from him. When he isn’t doing battle, he can often be found in some of London’s trendiest hangouts.

pm team-Daniel-SE

Daniel

På kvällarna (i alla fall sommartid) kan du se Felix glida runt i München på hans gamla Vespa. På dagarna håller han hög hastighet på sitt jobb som Marketing & PR Manager.

Crowd och community

crowd-team-Sören-SE

Sören

Sören kommer ursprungligen från norra Tyskland och livnär sig på att dela med sig av sina dåliga skämt till resten av crowd-teamet.

crowd-team-Andy-SE

Andy

Andreas agerar som psykolog och coach parallellt. Han är testarnas kontaktperson och lagkapten.

crowd team-Thais-SE

Thaís

Thaís stöttar våra engelskspråkiga testare. Precis som vårt Crowd är hon "global" och har bott i Brasilien, Storbritannien & Hong Kong innan hon landade i München.

Sales

sales-team-Bene-SE

Bene

Enligt Benedikt vinner iOS helt klart over Android. Men som Key Acoount Manager förvärrvar Bene projekt som kräver alla typer av operativsystem, system och enheter.

sales-team-Ferdi-SE

Ferdi

Ferdinand ar en säljfågel som hjälper vara kunder att få de test de behöver. Han kommer också att slå dig i FIFA.

sales-team-Hans-SE

Hans

Hans gillar att besöka oss på huvudkontoret för att fylla på med Testbirdsanda. Hans är Country Manager för våra kunder i Benelux.

sales-team-Michi-SE

Michi

Jobbar inte Michael med att förvärva nya kunder hittar du honom utöva hans favoritaktivitet; Spela Mario Kart på N64.

sales-team-Mounir-SE

Mounir

När cineasten Mounir såg filmen Birdman beslutade han sig omedelbart för att bli en sales bird och sedan har han arbetat för att ta DACH-teamet till Oscarsgalan.

sales-team-Tish-SE

Tish

Tish älskar djur och att sjunga. Så att vara i Testbirds-trädet är helt perfekt. Tish mission är att erövra brittiska marknaden från kontoret i London.

sales-team-Wes-SE

Wes

Wes Galaxy Note från USA var inte kompatibel med våra europeiska nätverk. Detta hindrar honom dock inte att dyka djupt in i datan från Testbirds affärsutveckling.

sales team-suzanne-se

Suzanne

Suzanne älskar musik. Under studenttiden arbetade hon på klubben där Beatles blev upptäckta och faktum är att Star Wars-temat rör henne till tårar. På Testbirds är hon vår Country Manager i England.

sales-team-alexandru-SE

Alexandru

Hos oss ansvarar Alexandru för att generera nya leads. På sin fritid byter han emellertid kontoret för utomhusaktiviteter och älskar att resa i Europa och träffa nya människor.

country manager-andrew-m-SE

Andrew

Andrew är vår vattenfågel, en båtnörd som älskar att vara på vatten. Därför är det kanske inte så konstigt att han stortrivs i sin roll som Country Manager, där han leder vårt holländska team från Amsterdam-kontoret placerat vid kanalen.

sales team-maxi w-SE

Maxi

Som en passionerad skidåkare är Maxi alltid ute efter att hitta den perfekta backen. På Testbirds är han istället ute efter att hitta den perfekta lösningen för våra kunder.

sales team-peter b-SE

Peter

In Amsterdam, Peter is on the lookout for opportunities to fly out to new customers. When he can get away with it, he will go off the beaten path and head into the forest.

sales team-Martin-SE

Martin

Martins passion är framförallt sport och sneakers. I vårt Nest hjälper han säljteamet i DACH att lyssna på våra kunder och bemöta deras önskemål.

sales team-Christopher-SE

Christopher

Som en del av Philipps sälj- och expansionsteam hjälper Chris våra Birds att upptäcka Skandinavien. På fritiden tycker han om att laga mat, kanske ännu mer att äta den.

Admin

admin-team-Heidrun-SE

Heidrun

Heidrun håller bra balans på vår bokföringsavdelning. Hon jonglerar med fakturor, utgifter och mycket mer.

PR & Marketing

marketing-team-Bree-SE

Bree

Bree älskar att gå på bio. Han jobbar från kontoret i Amsterdam med marknadsföring och PR. Målet är att göra Testbirds till en sjärna som blänker i Benelux.

marketing-team-Maxi-SE

Maxi

En gång i tiden ville Maxi köra formel 1. I dag kör han i stället full fart med våra marknadsföringsaktiviteter på webben!

marketing-team-Sahil-SE

Sahil

Som storyteller gillar Sahil att ger utryck för sin kreativitet. Med samma glädja strävar han efter att etablera Testbirds som synonymt för Crowdtesting i UK.

marketing team-Felix-SE

Felix

På kvällarna (i alla fall sommartid) kan du se Felix glida runt i München på hans gamla Vespa. På dagarna kör han i full fart i sitt jobb som Marketing & PR Manager.

marketing team-Susanne-SE

Susanne

Susanne tycker om att prata mycket - därför passar hon perfekt in i teamet för Marknad och PR. Efter jobbet visar hon upp sin lugna sida medan hon yogar och mediterar.

marketing team-Jonna-SE

Jonna

Även om Jonna har rötter i både Sverige och Norge, spenderar hon helst sin tid på varmare breddgrader. På Testbirds fokuserar hon på att bygga ett varumärke som ska erövra Norden.

marketing team-franzi-se

Franzi

Franzi ser till att marknadsteamet alltid håller sig mätta (med nyttig mat, förstås!). Ser hennes efternamn inte helt tyskt ut? Det är för att hon har polska rötter!

Development

dev-team-Andrey-SE

Andrey

Andrey är vår systemadministratör och ser till att våra servrar flyger åt rätt håll.

dev-team-Boris-SE

Boris

Boris skäms inte för att kalla sig själv för nörd och jobbar på högvarv med att utveckla TestChameleon™.

dev-team-Christine-SE

Christine

Som produktägare för vårt "Nest" skriver hon manus för utvecklarnas dagliga drama. Dessutom känner hon till i princip alla (bra) TV serier som är värda att känna till.

dev-team-Daniel-SE

Daniel

Daniel gillar långdistanslöpning. Snabba sprinter är heller inget problem när han arbetar med att förbättra vårat "Nest".

dev-team-David-SE

David

Besides his studies in Informatics, David supports our team by enhancing TestChameleon™. In his free time he cultivates spooky Halloween pumpkins in his garden.

dev-team-Louisa-SE

Louisa

Oavsett om det är i joggingspåret eller på cykel, Louisa gillar att vara i rullning och inte ens höga berg kan stå i vägen för henne - lika lite som elaka buggar!

dev team-felix k-SE

Felix

Felix loves sailing in his leisure time. At sea he is into navigation and at Testbirds he keeps the TestChameleon™ development on course.

dev team-Mandy-SE

Mandy

Mandy har anslutit sig till utvecklingsteamet som praktikant. Hon tycker om att spendera tid i sin trädgård och har alltid något hemlagat med sig till lunch.

dev team-Jonas-SE

Jonas

På hösten flyger många fåglar söderut - det gjorde Jonas också. Dock kom han inte längre än från Hamburg till München för att övervintra här i teamet för TestChameleon.

HR

hr-team-Kathrin-SE

Kathrin

Kathrin tar hand om Testbirdsfamiljen och ansvarar för att hitta nya teammedlemmar. Hon älskar skor och det verkar som att hon har ett par för varje tillfälle.

hr team-christine-z-SE

Christine

När Tine inte läser en spännande thriller sorterar hon bland nya jobbansökningar och försöker göra dig till en av våra birds!

hr team-Ramona-SE

Ramona

Även om Ramona tycker om att spexa till det på fritiden, tar hon sitt jobb på stort allvar och har alltid fullt fokus på att hitta nya talanger till Testbirds.

Kontakta oss

Callback request (optional)

* Required Fields