Förmåner

 

För att lyckas med din ansökan till Testbirds är en viktig utgångspunkt att du har hög motivation. Vi arbetar dynamiskt och passionerat, därför räknar vi med att du ger järnet. Vi jobbar ständigt med att förse våra medarbetare med en så bra arbetsplats som möjligt. Vi erbjuder teambuilding, personlig utveckling och flexibla arbetstider för att kompensera för de stunder då det är som stressigast. Vi tror att ett bra team skapas när individerna mår bra och känner sig bekväma. Nedan delar Mareen, Thais och Andrew med sig om de fördelar de ser med att arbeta på Testbirds!

Kontakta våra rekryterare Christine och Stefanie

Du når dem genom email eller telefon:
jobs@testbirds.de
Tel.: +49 89 856 3335 – 16

Testbirds vill trivas i sitt bo

Vi vill att Testbirds-kontoret ska vara en plats där alla mår bra. I vår lounge finns fussball, pingisbord, PlayStation, soffor, böcker och på vårt kontor har alla medarbetare obegränsad tillgång till kaffe, frukt, läsk och mineralvatten. Allt detta finns tillgängligt både under och efter arbetstid, så kontoret blir ofta en perfekt plats att ta en after work.

Såvida det inte är ett kundmöte så existerar inte ordet dresscode hos oss. Du får klä dig hur du vill. Under Oktoberfest uppmuntrar vi mer än gärna lederhosen!

Så vad saknades på vårt kontor? En kontorshund, helt klart. Som tur är har vi äntligen hittat en! Dock så letar Benchi efter fler kompisar.

I vårt team finns både early birds (exempelvis Kathrin, Daniel och jag själv), men också riktiga nattugglor. Därför är det toppen att vi har flexibla arbetstider. Ibland utnyttjar även jag dem om jag har jobbat sent kvällen innan.

Mareen H.

Testbirds kvittrar gärna

Öppen kommunikation är ett av våra kärnvärden. Med hjälp av korta möten, statusuppdateringar och vår fantastiska kaffemaskin håller vi varandra uppdaterade om vad som händer på företaget. Hos oss är det högt i tak. På riktigt. Varje vecka har Testbirds grundare ett ”öppen dörr”-tillfälle, där vem som helst kan komma förbi för en pratstund.

Skrivkramp? Då hjälper det ofta att lira lite fussball.

Maxi S.

På Testbirds flyger vi tillsammans

Med jämna mellanrum lämnar vi kontoret tillsammans på så kallade Birds Fly-Outs för att växa tillsammans som team. Till exempel campar vi i bergen runtom i Bayern eller spenderar en heldag på Oktoberfest.

Varje individuellt team har även en egen teambuildingbudget för valfri aktivitet. Två gånger per år brukar varje team lämna kontoret och spendera tid tillsammans. Sedan har vi förstås också spontana event på kontoret, som exempelvis AW eller filmkvällar.

Det händer i stort sett någonting varje kväll på Testbirds. På sommaren hänger vi ofta i parker eller i någon av Münchens många biergartens. På vintern har vi filmkvällar eller besöker Toollwood, den stora julmarknaden. På Testbirds blir man snabbt en i gänget.

Thais S.

Gå ut och pröva dina vingar

Redan från din första dag på Testbirds uppmuntrar vi dig att utforska saker utanför ditt specifika arbetsområde. Under din introduktionsperiod får du genomgångar från alla våra team.

Med regelbundna feedbacksamtal stöder och följer vi utvecklingsprocessen hos våra Birds. Vi är måna om att investera i varje medarbetares kunskaper och utveckling, genom exempelvis interna och externa workshops.

Vi lär oss också som grupp. I vår Bird University får anställda chansen att presentera en kunskap eller något de personligen brinner för sina kollegor. Det kan handla om allt från deras topp 10 bästa keyboard shortcuts till ett tidigare kundprojekt de genomfört.

För att Testbirds ska kunna utvecklas som företag strävar vi ständigt efter förbättringar och innovativa idéer. Dessa kan komma från alla våra Birds och genomföras över olika avdelningar och positioner.

I salesteamet är det superviktigt att byta erfarenheter, både nationellt och internationellt. Det är ett grymt sätt att inte tappa kontakten med dina kollegor i andra länder.

Andrew M.

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact