Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Företag>Karriär>Förmåner

Förmåner

Om du börjar på Testbirds så förutsätter vi att du har hög motivation. Vi arbetar dynamiskt och passionerat, därför räknar vi med att du ger järnet. Vi arbetar ständigt med att förse våra medarbetare med en så bra arbetsplats som möjligt. Vi erbjuder teambuilding, personlig utveckling och flexibla arbetstider för att kompensera för de stunder då det är som stressigast. Vi tror att ett bra team skapas när individerna mår bra och känner sig bekväma.

Nedan delar Veronica, Maximilian, Josie och Hans med sig om de fördelar de ser med att arbeta på Testbirds!

Det här är Kathrin Doering,
 världens bästa HR Manager!

Så här kontaktar du henne:
jobstestbirdsde
Tel.: +49 89 856 3335 - 16

 

Testbirds vill trivas i sitt bo

Vi vill att Testbirds-kontoret ska vara en plats där alla mår bra. I vår lounge finns fussball, konsollspel, soffor, böcker och på vårt kontor har alla medarbetare obegränsad tillgång till läsk, frukt och mineralvatten. Såvida det inte är ett kundmöte så existerar inte ordet dresscode hos oss. Du får klä dig hur du vill. Under Oktoberfest uppmuntrar vi mer än gärna lederhosen!

Så vad saknas på vårt kontor? En kontorshund, helt klart.

 

I vårt team finns både early birds (exempelvis Kathleen, Barbara och jag själv), men också riktiga nattugglor. Därför är det riktigt gött att vi har flexibla arbetstider.

 

- Veronika W

Testbirds kvittrar gärna

Öppen kommunikation är ett av våra kärnvärden. Med hjälp av korta möten, statusuppdateringar och vår fantastiska kaffemaskin håller vi varandra uppdaterade om vad som händer på företaget. Hos oss är det högt i tak. På riktigt. Varje vecka har Testbirds grundare ett ”öppen dörr”-tillfälle, där vem som helst kan komma förbi för en pratstund.

 

"Skrivkramp? Då hjälper det ofta att lira lite fussball.“

 

- Maxi S.

På Testbirds flyger vi tillsammans

Med jämna mellanrum lämnar vi kontoret tillsammans på så kallade Birds Fly-Outs för att växa tillsammans som team. Till exempel campar vi i bergen runtom i Bayern eller spenderar en heldag på Oktoberfest.

Varje individuellt team har även en egen teambuildingbudget för valfri aktivitet. Två gånger per år brukar varje team lämna kontoret och spendera tid tillsammans. Sedan har vi förstås också spontana event på kontoret, som exempelvis AW eller filmkvällar.

 

"Det händer i stort sett någonting varje kväll på Testbirds. På sommaren hänger vi ofta i parker eller i någon av Münchens många biergartens. På vintern har vi filmkvällar eller besöker Toollwood, den stora julmarknaden. På Testbirds blir man snabbt en i gänget.“

 

- Josie W.

Gå ut och pröva dina vingar

Redan från din första dag på Testbirds uppmuntrar vi dig att utforska saker utanför ditt specifika arbetsområde. Redan under introduktionen får du genomgångar från alla våra team.

Vi ger också alla våra medarbetare ekonomiskt stöd till personlig utveckling. Om någon vill fördjupa sina kunskaper i något specifikt ämne, så hjälper vi hen med det.

 

"I salesteamet är det superviktigt att byta erfarenheter, både nationellt och internationellt. Det är ett grymt sätt att inte tappa kontakten med dina kollegor i andra länder“

 

- Hans B.