Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Företag>Karriär

Karriär

Välkommen till en karriär på Testbirds!

Här kan du läsa om hur det är att arbeta på Testbirds. Bolaget grundades 2011 i München och i dag är vi över 65 anställda utspridda i Tyskland, England, Holland och Sverige. I takt med att vi växer söker vi ständigt efter nya medarbetare som vill jobba med oss för att ta mjukvarutestning till en ny nivå.

Trots att vi hela tiden växer så jobbar vi hårt för att behålla startup-kulturen och fri som en fågel-känslan! Det är viktigt för oss att låta våra medarbetare vara med och skapa en bra arbetsmiljö som de själva känner inspirerar till kreativitet. Vi anammar flexibla arbetstider samt kostnadsfri dryck och frukt för alla anställda. Våra kärnvärden finns listade nedan:

Om du kan identifiera dig med våra kärnvärden, har du redan tagit första steget till att bli en i gänget. Nedan kan du läsa om vilka egenskaper vi tittar efter hos våra sökande, samt vilka förmåner vi ger våra medarbetare. Du hittar även alla lediga tjänster och information om hur du skickar din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

 

 

Förmåner

Läs mer om vilka förmåner som kommer med en anställning hos Testbirds. Allt från en härlig arbetsmiljö till flexibla arbetstider.

Läs mer

 

En dag på Testbirds

Vad gör en Crowd Manager? Hur ser arbetsdagen ut för en av våra grundare? Här lär du känna Philipp, Georg och Markus, samt får en liten inblick i de olika teamen, då de berättar om hur en typisk arbetsdag ser ut från åtta olika perspektiv. 

Läs mer

 

Lediga jobb

Kan du se dig själv bli en del av vår flock med Testbirds? Här kan du se alla lediga tjänster på våra kontor runt om i Europa. 

Läs mer

 

Det här är Kathrin Doering,
världens bästa HR Manager!

Så här når du henne:
jobstestbirdsde
Tel.: +49 89 856 3335 - 16