Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Användarfall>Marknadssegment>Konsumentappar

 

Konsumentappar

Konstumentappar på en marknad där de flesta är gratis – slutanvändaren bestämmer framgångsfaktorn

Kunden har alltid rätt – denna regel gäller definitivt även på nätets appbutiker, webbshoppar och andra digitala applikationer. För att garantera hög kundnöjdhet är det viktigt att genomföra omfattande testning innan lansering. Olika faktorer behöver ska tillgodoses för att få konkreta resultat som stämmer noga överens med verkligheten. Testarna ska matcha produktens målgrupp för att kunna ge en vettig feedback om slutanvändarens önskemål och förväntningar. Sedan ska appen fungera på en mängd olika enheter och dessutom under riktiga förutsättningar, just för att kunna ta reda på hur produkten presterar med olika internetuppkopplingar, skärmstorlekar och med andra appar igång samtidigt.

Målgruppsspecifik testning – hur hittar jag nischade testare?

Varje app har sin egna målgrupp. Modemedvetna kvinnor för en klädbutik på nätet och sportintresserade män för en body building-app. Oavsett dessa målgrupper kan vi på Testbirds matcha dem med vår crowd. Våra testare uppger omfattande profilinformation – över 60 kriterier. Med över 200 000 testare i fler än 193 länder är i stort sett alla målgrupper tillgänliga i vår crowd. Urvalet är alltså inte begränsat endast till ålder, ort, språk och typ av mobilenheter. Utan du kan även välja användare baserat på deras inkomst, hobby, antal familjemedlemmar och till och med vilken mat de föredrar. 200 000 testare ger oss således tillgång till en uppsjö enheter: smartphones, tablets, datorer, wearables och spelkonsoller. Totalt över 450 000 enheter.

 

Säkerställ kompabiliteten på din produkt – Testningen genomförs med användarens egna enheter under riktiga förhållanden 

Variationen av antalet enheter på marknaden i dag är nästan oändlig och endast en produkt som fungerar felfritt kommer vinna över konkurrenterna. Men varje dag släpps nya versioner av webbläsare och plugins, likväl som nya enheter och uppdateringar av operativsystem. För att kunna säkerställa funktionaliteten på de vanligaste mobiltelefonerna, tablets och datorer är testning avgörande. Det är här Testbirds kommer in i bilden – vi har verktygen och erfarenheten att hjälpa dig lyckas med testningen!

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra
kvaliteten på dina digitala produkter!

Kontakta oss

 

Vill du komma i gång direkt? Registrera dig i vårt Nest och påbörja din testning redan i dag!

Till Testbirds Nest

 

Kontakta oss

Callback request (optional)

* Required Fields