Konsumentappar

Konsumenten avgör om din app är en hit

Det gamla ordspråket ”Kunden har alltid rätt” gäller fortfarande. Inte minst online, med hård konkurrens på App Store och Google Play Store. För att garantera hög kundnöjd och stå sig i konkurrensen är det viktigt att genomföra omfattande testning innan lansering. Dock finns det flera viktiga aspekter att ta med sig. De personer som testar produkten bör likna slutmålgruppen för att feedbacken ska vara relevant. Därtill bör appen testas för att se hur den fungerar på olika enheter, olika operativsystem, olika internetuppkopplingar och under högt tryck.

Min app har en specifik målgrupp. Hur hittar jag nischade testare?

Det finns en app för varje målgrupp och en målgrupp för varje app. Kanske riktar du dig till träningsintresserade kvinnor mellan 55-75 år? Eller skönhetsintresserade män i åldern 18-35 år? Oavsett målgrupp, så kan Testbirds hitta en matchning. Våra testare uppger omfattande information som resulterar i över 60 demografiska egenskaper. Med fler än 300 000 testare i 193 länder är i stort sett alla målgrupper tillgängliga i vår crowd.

Urvalet är alltså inte begränsat endast till ålder, ort, språk och typ av mobilenheter. Du kan även välja dina testare baserat på deras inkomst, hobby, antal familjemedlemmar och till och med vilken mat de föredrar. 300 000 testare ger oss dessutom tillgång till en uppsjö av enheter – totalt över 500 000. Här hittar du de smartphones, tablets, datorer, wearables och spelkonsoller du letar efter.

Säkerställ kompabiliteten på din produkt

Variationen av antalet enheter på marknaden i dag är nästan oändlig. Varje dag släpps nya versioner av webbläsare och plugins, likväl som nya enheter och uppdateringar av operativsystem. Samtidigt måste din produkt fungera felfritt för att bli framgångsrik.

För att kunna säkerställa funktionaliteten på vanliga mobiltelefoner, tablets och datorer är testning helt avgörande. Det är här Testbirds kommer in i bilden – vi har verktygen och erfarenheten som hjälper dig att lyckas!

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact