Marknadssegment

Ett välplanerat testupplägg med målinriktade frågor skapar förutsättningar för ett bra testresultat. Precis lika viktigt är urvalet av testare – vilken målgrupp behöver du nå för att få en konkret utvärdering av din produkt? Vilka kriterier bör tillgodoses när urvalet görs?

Målgruppsspecifik testning är nyckeln till ett verklighetstroget resultat

Det har aldrig tidigare funnits så många olika varianter av mjuk- och programvaror som i dag. Oavsett om det gäller gratisappar eller stora affärssystem är det alltid slutanvändaren som bestämmer vad som funkar. Generellt sett är det utmärkt funktionalitet och användarvänlighet som skapar en framgångsrik digital produkt, men för att nå dit bör testmetoden anpassas efter slutmålgruppen.

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Konsumentappar – Användaren avgör vad som blir succé eller flopp

En träningsapp riktar sig till sportentusiaster som vill prova på innovativa träningsmetoder, medan en webbshop som säljer barnkläder riktar in sig mot unga föräldar samt mor- och farföräldrar. Hur hittar du dessa testare? Vi erbjuder över 60 demografiska kriterier för dig att välja mellan för att du ska komma så nära dina riktiga slutanvändare som möjligt.

Företagsappar – Feedback från medarbetaren och skydd av känslig information

Mjukvara som endast ska användas av anställda och kunder bör testas av just anställda och kunder. Det är enda sättet att ta reda på om produkten kommer uppfylla sitt syfte och deras förväntningar. Vi har tagit fram innovativ lösning för att hjälpa dig med detta.

Starta ditt första test nu

Testa appar, webbplatser och Internet of Things med innovativa teknologier

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare