Contact

+44 203 129 5012
info@testbirds.com

* Required Fields

Home > Användarfall>Marknadssegment

 

Målgrupp

Ett bra testupplägg med målinriktade frågor är viktigt för ett bra testresultat. Precis lika viktigt är urvalet av själva testarna – vilken målgrupp behöver du nå för att få en konkret utvärdering av din produkt? Vilka kriterier bör tillgodoses när urvalet görs?

Målgruppsspecifik testning – nyckeln till ett resultat som stämmer väl överens med verkligheten

Det har aldrig tidigare funnits så många olika varianter av mjuk- och programvaror som i dag. Oavsett om det är gratisappar eller stora affärssystem – slutanvändaren bestämmer vad som används och inte. Generellt sett är utmärkt funktionalitet och användarvänlighet målen för en framgångsrik digital produkt, men det finns några små skillnader i testmetoder beroende på målgruppen som produkten är avsedd för.

 

Konsumentappar – användaren avgör vad som blir succé eller flopp

En träningsapp riktar sig till sportentusiaster som vill prova på innovativa träningsmetoder, medan en webbshop som säljer barnkläder riktar in sig mot unga föräldar samt mor- och farföräldrar. Hur hittar du dessa testare? Vi erbjuder över 60 demografiska kriterier för dig att välja mellan för att du ska komma så nära dina riktiga slutanvändare som möjligt

Läs mer

 

Enterprise-appar – acceptans från medarbetaren och skydd av känslig information

Mjukvara som endast används av anställda och kunder ska även den testas av rätt målgrupp – för endast på det sättet går det att ta reda på om programvaran fungerar för den tänkta användaren. Vi har tagit fram en innovativ lösning för just detta scenario.

Läs mer

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra
kvaliteten på dina digitala produkter!

Kontakta oss

 

Vill du komma i gång direkt? Registrera dig i vårt Nest och påbörja din testning redan i dag!

Till Testbirds Nest

 

Kontakta oss

Callback request (optional)

* Required Fields