Testing 4.0 –
The Next Generation of Quality

 

Testing 4.0 – Dagens teknik kräver morgondagens lösningar

Det är svårt att föreställa sig ett liv utan datorer, smartphones och surfplattor. Det gör att utmaningarna med program- och mjukvaruutveckling är fler än någonsin. Att beställa kläder med bara några klick är lika självklart som att sköta alla bankärenden via en app, följa din träningskurva i din smartwatch eller skicka in din semesteransökan via företagets intranät. Steg för steg förändrar digitaliseringen inte bara industrin och ekonomin, utan även de vanliga hemmen. Babykameror kopplade till föräldrarnas smartphones är inte längre bara protytper. Uppkopplade torktumlare, kaffemaskiner, kylskåp och tandborstar – listan bara växer och växer.

Samtidigt växer antalet olika mobilenheter, operativsystem och webbläsare och även dessa behöver fungera felfritt. Användaren förväntar sig inget mindre än digital perfektion – redan från första användningen. För att ta sig an utmaningarna som kommer med digitaliseringen behöver företagen hitta nya vägar för att kvalitetssäkra sina produkter. Det är här Testbirds kommer in! Med våra innovativa lösningar och teknologier hjälper vi både små och stora bolag att optimera mjukvaror och applikationer för att ta kvaliteten till en helt ny nivå. Vi ger dig Testing 4.0!

Crowd och Cloud – Ett unikt tjänsteutbud och en kombination som gör skillnad

Oavsett om din produkt är en app, webbplats, IoT-applikation eller ett spel – vi har teknologin som matchar dina testbehov både idag och imorgon. Som kund får du tillgång till manuell och automatiserad testing utförd av riktiga användare, under riktiga förutsättningar. Med över 250 000 testare världen över kan vi hitta din målgrupp och sätta igång testningen på nolltid. Resultatet är kvalitativ feedback direkt från dina slutanvändare. Med vår egenutvecklade lösning TestChameleon™ kan du dessutom testa på virtuella enheter, helt automatiserat.

Vi erbjuder även last- och prestandatest, regressionstest, Bug Bounty, Card Sorting, Remote Usability Videos och Pre-App Store Rating. Det spelar ingen roll i vilket skede i produktutvecklingen du befinner dig, det är alltid läge att se över funktionalitet och användbarhet.

Vill du använda vår plattform för intern testning eller TestChameleon™ som egen produkt? Inga problem. Vi erbjuder vår plattform som SaaS och on premise-lösning.

Hur kan Testbirds hjälpa dig?

Från prototyper till färdiga webbsidor –  vi hjälper dig i under hela utvecklingsprocessen:

    • Crowdtesting med över 250 000 testare gör att du kan välja ut din exakta målgrupp.
    • Våra 450 000 olika enheter täcker oändliga enhets- och mjukvarukombinationer.
    • Funktionalitets- och användbarhetstestning
    • Kvalitetssäkring med automatiserad testning
    • Hög standard och kundnöjdhet (9.2 av 10)

 

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Våra kunder

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare