Molntjänster

 

Flexibelt, skalbart och kostnadseffektivt – det här är våra molntjänster

Du känner säkert till hur molnbaserade tjänster gör det möjligt att lagra stora mängder data eller skapa virtuell hårdvara. Med Testbirds teknologi kan det nu även hjälpa dig förbättra funktionalitet, matcha krävande industristandarder, framtidssäkra dina produkter och spara pengar. Vi har med hjälp av molnet utvecklat en rad innovativa testlösningar och tjänster för våra kunder. Låt oss berätta mer!

TestChameleon™ från Testbirds

Det är hög tid att virtualisera ditt testlabb! Genom att använda vår SaaS-lösning TestChameleon™ kan du skapa virtuella testmiljöer med näst intill oändliga kombinationer av operativsystem, webbläsare, enheter och mjukvaror. Du har även möjlighet att lägga till olika typer av antivirusprogram, javaskript och flash-versioner. Vårt mål är att du ska kunna lita på att din mjukvara levererar under alla förutsättningar, på alla plattformar.

Vill du återskapa ett fel som har rapporterats från en av våra crowdtestare, men saknar just den Android-enheten? Eller vill du på kort tid genomföra 100 olika test på 10 olika PC-datorer? Inga problem. TestChameleon™ erbjuder en mängd olika lösningar – både manuella och automatiserade – med APIer som Selenium, Appium samt Sikuli Test Cases. Det går även att använda TestChameleon™ för din rapportering genom att integrera med exempelvis Jenkins eller Cruise Control. Dessutom hjälper vårt utvecklingsteam dig med alla detaljer så du enkelt kan komma igång med din testning.

Som tillägg kan du även använda Global Real Device Network (GRDN). Med denna lösning får du fjärråtkomst till våra testares Android-enheter och kan på så sätt själv testa appar och webbsidor direkt, under verkliga förhållanden. Efter att testaren har godkänt åtkomst och kopplat upp sin enhet mot GRDN, kan du fjärrstyrt genomföra manuella och automatiserade tester via din egen browser. Mer på riktigt än Global Real Device Network blir det inte!

Vi tar alltid väl hand om din data. Informationssäkerhet är något vi tar på största allvar och all data lagras på våra servrar i Tyskland.

MyNEST – Gör vår plattform till din plattform!

Som ledande leverantör av crowd- och molnbaserade lösningar för testning har vi förpackat hela vår Testing 4.0-expertis i en helt egenutvecklad plattform. Efter stor efterfrågan från våra kunder valde vi att göra den tillgänglig för dem att använda i helt egen regi. Vi kallar det MyNEST. Här finns alla funktionaliteter för att du ska kunna skräddarsy dina egna testlösningar. Varför inte inkludera dina medarbetare i testet eller använda TestChameleon™ för automatiserade tester på virtuella maskiner? Allt detta i ett gränssnitt som har ditt företags grafiska profil och känns bekant.

Distribuera dina (beta-)appar med BirdFlight™

!

Ladda upp din iOS- eller Android-app i molnet och dela den med dina testare, kunder eller medarbetare enkelt och helt gratis med BirdFlight™. Vår webbtjänst gör det möjligt för dig att skicka din app endast till de personer du vill ska få ta del av den innan release. I BirdFlight™ ingår även en distributionslista och möjlighet att spåra nedladdningar, samt SDK för kraschrapportering.

Hur kan Testbirds hjälpa dig?

En snabb titt på fördelarna med våra molntjänster:

    • Moderna teknologier
    • Hög skalbarhet och individuell konfiguration
    • Flexibelt, effektivt och dynamiskt
    • Inget underhåll eller utvecklingskostnader
    • All information lagras på våra servrar i Tyskland för maximal datasäkerhet

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Våra kunder

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare