Crowdtesting

Testa under riktiga förutsättningar med riktiga användare. Det här är Crowdtesting.

Omfattande mjukvarutestning kan vara en akilleshäl för många bolag, då antalet nya enheter och operativsystem ständigt ökar. Samtidigt har företag ofta begränsat med tid, resurser och expertis för att testa produkten för den faktiska målgruppen. Med crowdtesting outsourcar du din mjukvarutestning till internetcommunityn. Den mest väsentliga fördelen är att du får omedelbar åtkomst till en enorm mängd enheter och operativsystem – och inte minst riktiga användare. Något som normalt sett är nästintill omöjligt att koordinera för ett enskilt företag.

Oavsett om det handlar om Android, iOS, tablet, smart-tv, Windows, Firefox eller Chrome – vår crowd har tillgång till rubbet! Din produkt testas under riktiga förutsättningar: på tunnelbanan, i kassakön, i tv-soffan eller i köket. Helt enkelt riktiga användare under riktiga förhållanden. Välj mellan ett stort urval av ålder, intressen, inkomst, nationaliteter och språk. Vi hjälper dig hitta din perfekta målgrupp och kvalitetssäkrar din produkt för den faktiskta slutanvändaren. Mer träffsäkert än så blir det inte!

Lita på proffsen. Crowdtesting med Testbirds tar din mjukvara till en ny nivå.

I dag har vi över 300 000 registrerade testare i vårt community, som i sin tur har tillgång till över 500 000 enheter, i 193 länder. Välj mellan användare utan större IT-kunskap och erfarna certifierade testspecialister. Oavsett vilka dina slutanvändare är hjälper vi dig hitta dem. Vi betalar ut rättvisa prestationsbaserade ersättningar till alla våra testare och arbetar ständigt för att utveckla våra tjänster och erbjuda nya innovativa lösningar.

Vi tar hand om planering och testupplägg.

Som kund kan du välja från en mängd olika testmöjligheter och verktyg. Vår crowd genomför kvalitetssäkring och UX/användbarhetstester, från explorativ testning och strukturerade bug hunts till prototypsutvärderingar och konkurrentanalyser. Under hela projektet får du support av våra erfarna projektledare, som hjälper dig att sätta upp test samt analysera testrestultatet och kategorisera de optimeringar som är mest kritiska.

Som kund har du möjlighet att följa testningen i realtid på vår plattform. Vi kan även synka vår plattform med er JIRA-plattform så att era utvecklare kan påbörja arbetet så snart en ny bugg har rapporterats. Effektivt och smidigt!

Hur kan Testbirds hjälpa dig?

En snabb titt på fördelarna med crowdtesting:

  • Inga labbmiljöer. Crowdtesting sker alltid under verkliga förhållanden
  • Få snabb tillgång till alla typer av enheter och operativsystem på marknaden
  • Få feedback från dina kunder redan innan release
  • Opartiska testare som tittar på din produkt med nya ögon
  • Effektiv och flexibel tillgänglighet

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact