Behovsanalys

Med vårt breda utbud av olika testmetoder har vi en lösning för alla behov. Men för att hitta rätt lösning måste vi börja med att definiera rätt fråga. Vår behovsanalys tar reda på vilken crowd- eller molntjänst som passar vilken utvecklingsmetod- och fas, samt hur ett projekt med Testbirds skulle se ut.

Träffsäkra frågor ger träffsäkra svar

Varför och hur – dessa frågor räcker tyvärr inte när det handlar om att kvalitetssäkra en programvara. För att få konkret insikt om vad målgruppen vill ha krävs en skräddarsydd teststrategi som matchar dina behov. Ett test av en robotdammsugare ser naturligtvis annorlunda ut jämfört med ett test av en trafikapp. För att sätta ihop ett servicepaket som passar dina förväntningar behöver några grundläggande frågeställningar först redas ut. Vilket tillvägagångssätt använder ditt företag när ni utvecklar? I vilket skede vill du genomföra testningen?

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Utvecklingsfaser

Oavsett om din app befinner sig i prototypfasen eller om din webbplats är redo för lansering – vi har en passande testmetod för alla stadier i utvecklingen.

Utvecklingsmetoder

Vattenfallsmodellen eller agil utveckling – det är inte alltid helt solklart. Vi har testmetoder som passar alla utvecklingstyper.

Starta ditt första test nu

Testa appar, webbplatser och Internet of Things med innovativa teknologier

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact