Internet of Things

IoT innebär en helt ny utmaning för testning

Kylskåp, dammsugare, dörrar och tandborstar… Internet har integrerats i åtskilliga delar av vår vardag och många föremål används idag på ett annorlunda sätt än tidigare. Besökarna kanske kan ha en viss acceptansnivå när det gäller laddningstiden på en hemsida, däremot skulle de inte tolerera att vänta på ett objekt som tidigare har fungerat omedelbart, exempelvis ett lås på ytterdörren. Dessutom ska dessa vardagliga produkter fungera väl även utan internetuppkoppling.

I denna spirande marknad, finns det nya aspekter kring kvalitet och användbarhet att ta hänsyn till som tillverkare. Hur ska vi testa produkterna? Och hur ska vi säkerställa att de integreras väl i användarens vardag?

Vilka IoT-produkter och enheter testar vi?

Om din applikation lämpar sig, har vi möjlighet att erbjuda End-to-end-tester. Inom IoT kan denna typ av testning även kallas Online to Offline-testning, och innebär att din målgrupp testar produkten direkt i hemmet.

Smart Home

Intelligenta termostater, lampor och övervakningskameror. Även våra hem förändras i takt med IoT:s framväxt på marknaden. De tidigare analoga delarna av hemmet kommunicerar nu med en app, vilket kan göra din mobiltelefon till en fjärrkontroll för hela ditt hem.

Connected Car

I dag är bilar direktuppkopplade mot internet och tillverkarens olika assistanssystem. Det finns appar som hjälper dig komma ihåg vart du parkerade din bil och displayer på bilens instrumentpanel som ger dig den senaste trafikinformationen.

Husgeråd

Smart TVs, dammsugare och kylskåp – möjligheterna är näst intill oändliga. Du kan ta reda på kylskåpets innehåll medan du är i matbutiken, eller sätta igång dammsugaren hemma medan du är på jobbet. Framförallt är wearables något som förväntas bli allt mer populärt under de kommande åren.

Hur kan Testbirds hjälpa dig?

Från prototyp till färdig produkt:

  • Över 300 000 registrerade testare i vår crowd. Vi hittar användare som matchar din specifika målgrupp
  • Kvalitetssäkring och marknadsacceptans i form av användbarhetstest
  • Erfarenhet från flera tidigare IoT-projekt
  • Hög kundnöjdhet (9,2 av 10)

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Ja, jag godkänner att ta emot personliga erbjudanden och annan marknadsföring: Upptäck mer>


Du är nu registrerad som prenumerant!

Bli testare