Applikationer

Vårt främsta mål är att göra våra kunder nöjda och att utforma testlösningar som passar deras specifika behov. Därför arbetar vi med en rad olika testområden. Har du en webbplats, en app, ett spel eller en IoT-produkt? Oavsett vilken typ av digital produkt du vill testa, så har vi lösningen för dig!

Beroende på vilken typ av produkt som ska testas så kan tillvägagångssättet skilja sig åt. Appar och webbplatser distribueras enkelt och flexibelt till våra crowdtestares enheter eller till de virtuella enheterna som finns tillgängliga på vår molnbaserade plattform.

För att testa vissa typer av spel och IoT-produkter krävs emellertid speciell hårdvara, exempelvis en tillhörande spelkonsoll eller en smart tandborste. När ett End-to-End-test genomförs där en hårdvara testas innan lansering, måste dessa först levereras till testarna runt om i världen.

Låt Testbirds hjälpa dig förbättra kvaliteten på dina digitala produkter!

Mobilappar

Antalet olika mobilenheter bara växer och växer och så gör även utmaningarna för utvecklarna. Native, hybrid eller webbappar – samtliga kräver skräddarsydda testupplägg!

Webbplatser och portaler

Om din webbplats inte är användarvänlig kan det påverka ditt varumärke negativt och direkt leda till minskad omsättning. Omfattande testning hjälper dig förhindra detta.

Internet of Things

Teknologi och vardag sammanflätas mer och mer för varje dag. Därför är det viktigt att utvecklaren ser över både behov och kvalitet i en mjukvara. Trots att det finns en uppsjö av Internet of Things-enheter (IoT) på marknaden, är vi så pass flexibla att vi kan hitta en testlösning som matchar dina specifika mål.

Wearables

Från smarta klockor till intelligenta kläder. Trenden sprider sig som en löpeld. Ta en titt på vilka typer av wearables-produkter vi har testat.

Spel

Oavsett om det är konsolspel, webbaserade spel, appar eller Virtual Reality – Testbirds tar hand om både funktionalitet och användarupplevelse!

Övriga applikationer

Matchar inte din produkt någon av kategorierna ovanför? Inga problem. Vi testar all typ av mjukvara och har den perfekta testlösningen för de flesta applikationer, till och med affärssystem och intranät.

Starta ditt första test

Testa och optimera din hemsida, app, mjukvara eller Internet of Things-applikation med hjälp av våra innovativa tjänster.

                                             


    

Prenumerera på Testbirds Whistler!

Få uppdateringar om webinars, innovativ testning och nya features i vårt Nest!

Du är nu registrerad som prenumerant!

@ Contact